Ilyen volt a frankfurti Heimtextil kiállítás

Új év, új trendek! Legalább is mi ezzel a felkiáltással indultunk Frankfurtba, ahol néhány napot töltöttünk a nemzetközi volumenű Heimtextil kiállításon. A kiállítás elsősorban nem a designról vagy belsőépítészeti textíliákról szólt, hanem olyan vendéglátásban használatos alapanyagokról, mint amilyenek például az ágyneműk, törülközők, abroszok stb. Számtalan cég vett részt a háromnapos kiállításon, egy-egy pavilonnál függönyökkel és textiltapétákkal is találkoztunk.

 

A kiállítók között elsősorban a Távol-kelet, Törökörszág és Nyugat-Európa cégei vettek részt, előbbi esetében a képviselet természetesen hatalmas volt, óriási minimális rendelési egységekkel. Annak ellenére, hogy az esemény nem feltétlenül designról szólt, nyitott szemmel jártunk, és kerestük az újszerű megoldásokat és a potenciális új partnereket, míg a meglévő kapcsolatainkat is tudtuk ápolni.

 

Új trendek reményében érkeztünk a vásárra, azonban nem sok újdonsággal találkoztunk. Mindössze néhány, kiemelkedő, belsőépítészeti textilekkel is foglalkozó kiállító volt jelen, de találkoztunk egy-két ígéretes és inspiráló gyártóval.

 

Mutatunk is néhány képet, amiket a kiállításon készítettünk:

Share:

Leave A Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.