Látványos textilmegoldások rendelőkben és irodákban

Egy rendelő illetve iroda kialakításánál fontos, hogy az enteriőr hűen tükrözze az adott szolgáltatás minőségét, összhangban legyen a cég, a márka már kialakult image-ével. A mai belsőépítészeti megoldások nem ismernek lehetetlent, így szinte minden lehetőség adott ahhoz, hogy egy kellemes légkörű, igazán modern és egyedi várót alakítsunk ki.

Még egy elit magánrendelő esetében is közösségi térben kell gondolkodni, ha váróról beszélünk. Ha a minimál design túl hűvösnek tűnik, a modern elemeket klasszikus darabokkal kombinálhatjuk. Különböző textilek dekorációs használatával pedig melegséget és egyediséget csempészhetünk a térbe.

Attól függően válasszuk meg a bútorokat és a különböző dekorációs elemeket, hogy milyen szolgáltatásról van szó, milyen hatást szeretnénk elérni: egy családi rendelőben lehetnek kuckósabb, otthonosabb elemek, egy nagyobb tömeget ellátó középkategóriás szolgáltatásnál ez már kevésbé fontos, és inkább az anyagok strapabírása a lényeges és kevesebb tér van a kreatívabb megoldásokra. A prémium szolgáltatók esetében viszont rendkívül fontos a prémium anyagválasztás és a különleges elemek beépítése az enteriőrbe. Erre mutatunk pár példát, melyeket esetenként más stílusú térbe is be lehet emelni.

 

Bőrbútorok

A bőrbútorok klasszikus eleganciát, luxusérzetet adnak a térnek. Magánrendelőknél és klinikáknál célszerű a váróban valódi bőr kanapékat, foteleket illetve székeket elhelyezni. Magas minőségű szolgáltatásoknál a belső tereknek is kifinomultságot, igényességet és eleganciát kell sugározniuk.

 

 

Bőr/szövet a falon

A különböző falpanelek grandiózussá, és igazán egyedivé varázsolják a tereket.  A fali panelek egyrészt dekorációs elemként is szolgálnak. Ha az egyik falnak egy ilyen különleges felületet adunk, elég csupán a cég logóját elhelyezni rajta a jól megválasztott helyen és máris izgalmas lesz az összhatás. A falpaneleket választhatjuk bőrből, alcantarából, műbőrből, bársonyból és egyéb más textilből is, attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk elérni. Akkor is érdemes fali burkolatot használni, ha otthonossá szeretnénk tenni a tereket.

 

 

Színek és stílusok keverése

Ha nagyobb tér áll rendelkezésünkre, érdemes kihasználni ezt az előnyt és segítségével könnyed, mozgalmas térélményt nyújtani a várakozóknak. Ilyen esetekben a székeket és foteleket, esetleg kanapékat célszerű tudatosan egymástól távolabb elhelyezni, nem összezsúfolni, hogy a megérkezett ügyfelek vagy páciensek minél kényelmesebben és komfortosabban érezzék magukat. A különböző színek és egyedi tervezésű elemek oldják a feszültséget a vendégekben, a tágas terekben jól érvényesül a minőségi, ikonikus design.

 

 

Bőrbevonatú recepcióspult

A recepcióspult a váró központi elemét képezi. A standard elemekből kialakított recepciós pult nem rejt magában túl sok izgalmat, ellenben ha bőrbevonatú részekkel kombináljuk, különleges és egyedi végeredményt kapunk, mely vonzza a tekinteteket. Ahogyan a bútorok megválasztásánál, itt is irányt adó, hogy milyen minőségű szolgáltatásról van szó. A hasított és valódi bőr bevonatú pultok hűen tükrözik a magas színvonalú szolgáltatást.

 

 

Íróasztal bőrrel, szövettel

Egy irodában a minőség, az exkluzivitás és az elegancia jól érzékeltethető különböző, valódi bőr bútorok használatával. A jól megszokott bőr kanapén és székeken, foteleken kívül van még más is, amihez nyúlhatunk. Az író-, illetve tárgyalóasztal burkolatán elhelyezett bőr vagy bármilyen más szövetsáv egyedi hangulatot ad a tárgyalónak, irodának egyaránt.

 

 

Szeretné megújítani irodáját vagy rendelőjét különböző, kiváló minőségű bőrökkel és textíliákkal?

 

Jöjjön el hozzánk egy konzultációra, ahol megmutatjuk az általunk forgalmazott anyagokat és részletesen elmagyarázzuk a felhasználási lehetőségeiket is.

Érdeklődjön a részletekről, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Share:

Leave A Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.