Műbőr - a megfizethető luxus


A belsőépítészet egyik legfontosabb alapszabálya az, hogy olyan textíliákat használjunk, amelyek nem csak időtállók, de az igénybevétel szempontjából is megfelelőek az adott helység dekorálására. A műbőr közkedvelt alapanyag a belsőépítészetben, felhasználási területeit tekintve székek és kanapék kárpitozására remek választás, de készíthető belőle falburkolat, falipanel, de akár komplett ülőgarnitúra is.


Alkalmazható asztalos bútorok kiegészítésére, például recepciós pultok, ágy fejvégek vagy ajtóborítások kárpitozására. Klasszikus és elegáns megjelenésének köszönhetően a műbőr az egyik legnépszerűbb belsőépítészeti textília a modern lakberendezésben.

Hogyan készül?

A valódi bőr és a műbőr között a legnagyobb különbség a gyártási eljárásban rejlik. Utóbbi esetében az anyagot műanyaggal összekeverve készítik el, gyakran környezettudatos módszerekkel. Az adalékanyagként funkcionáló műanyag ugyanis készülhet újrafelhasználható PET-palackokból és PS alapanyagból is.

Milyen előnyei vannak a műbőrnek?

Ár-érték arányban a műbőr kiváló választás, hiszen a valódi bőrnél jóval olcsóbb, ez azonban nem egyenlő azzal, hogy minőség szempontjából rosszabb lenne, mint más textíliák. A műbőrnek számos előnye van: helyettesíthető vele a bőr, kedvező ára van, luxusérzetet kelt. Nem kényes anyag, nem kell túl sokat foglalkozni vele tisztítás terén, és ápolni is könnyű. További hasznos tanácsokat olvashatnak a műbőrről és más textilekről blogunkon.

Mit kínál a Positivo?


Olyan magas minőségű textíliákat, amelyek tökéletesen illenek mind otthoni, mind irodai környezetbe. Méret- és színválasztékunk rendkívül széles, számtalan felületkialakítás és laminációs lehetőség elérhető. Tekintse meg referenciáinkat!

Az általunk forgalmazott műbőrök:

  • magas minőségűek,
  • európai gyártóktól érzeknek
  • belsőépítészeti és bútorkészítési célokra alkalmasak
  • az átlagostól az egészen magas igénybevételig használhatók, magas kopásállósággal
  • kifejezetten beltéri felhasználásra fejlesztettek
  • egyes típusok víz- és lángálló bizonyítvánnyal is rendelkeznek
  • antiallergén változatban is elérhetők

 

Nézze meg a többi termékünket is honlapunkon!

Ha fontos Önnek a minőség és a megbízhatóság, keressen minket bátran!