Rólunk

Szeretjük a belsőépítészeti kihívásokat, az egyedi, kiemelkedő minőségű anyagokat, a naprakész újdonságokat és szeretjük mindezt magunkhoz gyűjteni. Szeretjük azt, ami csak nálunk kapható, és szeretnénk ezt sokakkal megosztani. Szeretjük a szépet, és ami még fontosabb, szeretjük az Ügyfeleket. Gördülékenyek vagyunk, simulékonyak és pozitívak. Látogass el Te is a Positivo világába!

Termékek

Alcantara

Kiemelkedően nagy kopásállósága, az időjárással és a tengeri klímával szembeni ellenállósága, légáteresztő tulajdonságai, ugyanakkor exkluzív megjelenése miatt széles körben népszerű.

Design Bőr

Az utóbbi évek talán legsikeresebb termékei a valódi marhabőrből készülő, egyedi megjelenésű design bőrök, melyekkel az egzotikus bőröknél kedvezőbb árú, ám legalább olyan különleges és egyedi megjelenés érhető el.

MŰBŐR

Az általunk forgalmazott, kiemelkedő minőségű, európai gyártóktól érkező mű- és textilbőrök sokféle belsőépítészeti és bútorkészítési feladatra alkalmasak.

Marhaszőr

Cégünk kínálatában a legegyedibb igényeket is kielégítő, modern kikészítéssel, színezéssel, maratással, laminálással készült marhaszőröket találja.

KÁRPIT

Kárpitjainkat több európai országból szerezzük be, átlagos (otthoni) igénybevételre készülnek, letisztult, visszafogottabb stílust képviselnek. 

Egzotikus BŐR

Termékeink között megtalálható úgy a krokodil, a kajmán és a struccbőr, mint az extravagancia és egyediség kedvelőinek az angolnabőr, valamint kikészített rájabőr is.

MŰSZŐR

Műszörméink magas minőségű, finom tapintású alapanyagok, egyesek megtévesztésig hasonlítanak a valódira, mások modern, harsány színű, olykor extrém megjelenésű termékek.

FÜGGÖNY

Szinte nincs olyan helyiség, amit nem dobhatunk fel függönnyel. Széles választékunkban, legyen szó sötétítő vagy fényáteresztő anyagokról, mindenki megtalálja a stílusához illő textileket. 

Szolgáltatások

Építészprogram

Dolgozzunk együtt!

Csatlakozzon Építészprogramunkhoz, melyet belőépítészek és lakberendezők számára dolgoztunk ki. Egyedi ajánlatokkal és kedvezményekk várjuk!

 Kapcsolat

Látogasson el hozzánk! Szakértőink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Telephely és bemutatóterem:
1113 Budapest, Karolina út 17/b. (16-os kapucsengő, a Variotex telephelyén)

Zárt ügyfélparkolónk megközelíthetősége a Daróczi utca 8. felől

Nyitva tartás: előzetes időpont egyeztetés alapján

Levelezési cím:
1033 Budapest, Polgár utca 3. V/26

Telefon: +36 30 867 5947
Email: office@positivo.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

* kötelező mező